четвер, 23 січня 2020 00:40

"Динамо" не варто повертати Ярмоленка

30-річний Андрій Ярмоленко, футболіст англійського "Вест Гема", може втратити практику перед Євро-2020. Правий нападаючий зазнав травми і не гратиме більше місяця. Також у відставку відправили Мануеля Пеллегріні, який запросив українця до "Вест Гема". Новий тренер Девід Моєс не дуже розраховує на українця.

У такій ситуації Ярмоленко може вирушити в оренду на другу частину сезону. Варіантом могло б стати повернення до київського "Динамо", де він би точно мав практику. Але це не найкраще для всіх сторін. Улітку 2018 року "Вест Гем" заплатив за Андрія 500 млн грн. Безкоштовно його не відпустять.

Другий пункт — зарплата. Ярмоленко отримує в Лондоні понад 125 млн грн на рік. Навряд чи "Динамо" доцільно витрачати великі гроші. Команда Олексія Михайличенка вилетіла з єврокубків і відстає в чемпіонаті від "Шахтаря" на 14 очок, маючи перспективи виграти лише Кубок України. Краще дати шанс молодим гравцям. Насамперед, Георгію Цітаїшвілі.

В ігровому плані Ярмоленко не вирішить проб­лем "Динамо". На флангах можуть діяти Віктор Циганков і Беньямін Вербич за підтримки Карлоса Де Пени й Олександра Караваєва. Посилення потребують позиції атакувального півзахисника й форварда. Але Андрій не здатен бути успішним на них.

3 місяці не гратиме провідний форвард збірної України Роман Яремчук. Його прооперували через ушкодження ахілла. Має повернутися на поле в травні.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не варто повертати Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути