пʼятниця, 03 лютого 2012 00:00

"Динамо" не потрібна Ліга Європи

Київське "Динамо" може зіграти в матчах плей-оф цьогосезонної Ліги Європи. А 14 лютого провести виїзний поєдинок 1/16 фіналу проти португальської "Браги".

"Динамо" посіло третє місце у груповому турнірі Ліги Європи, поступившись турецькому "Бешикташу" та англійському "Сток Сіті". Проте "Бешикташ" підозрюють у проведенні договірних матчів. Якщо ці підозри справдяться, то клуб переведуть до другого дивізіону турецького футболу. Президент стамбульців Їлдирим Демірорен у відповідь погрожує відмовитися від участі в Лізі Європи.

Якщо це станеться, у європейської футбольної федерації буде два виходи. Вона може автоматично вивести "Брагу", якій випало грати з "Бешикташем", до 1/8 фіналу. Але зазвичай УЄФА просто проводить заміну команди, що завинила.

Сайт dynamomania.сom провів опитування серед уболівальників київської команди. Досить значна їх частина проти того, щоб "Динамо" продовжило боротьбу в Лізі Європи. Логіка зрозуміла: клуб лідирує у чемпіонаті України, і гра на два фронти знизить і без того невеликі шанси в боротьбі з "Шахтарем" за перше місце. Особливих кадрових резервів для успішної гри в Україні та Європі Ігор Суркіс не має. А виграти другорядний європейський турнір "Динамо" не вдалося навіть торік, коли був підйом після повернення Юрія Сьоміна. Нині команда грає значно гірше, а конкуренція у плей-оф Ліги Європи — висока.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не потрібна Ліга Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути