вівторок, 31 травня 2011 09:00

"Динамо" відпочиватиме до 16 червня

Минулої п'ятниці головний тренер київського "Динамо" 64-річний Юрій Сьомін провів прес-конференцію. На ній підбив підсумки весняної частини сезону.

— Вважаю, ми виступили непогано, — каже Сьомін. — Відчували серйозну конкуренцію в боротьбі за друге місце з боку "Дніпра" та "Металіста", але зуміли стати срібними призерами. У ході сезону нам дуже не вистачало травмованих Михалика та Нінковича, випав на кілька тижнів Мілевський. Це призвело до серії не надто вдалих матчів у Лізі Європи.

Тиждень тому "Динамо" програло фінальний матч Кубка України донецькому "Шахтареві" — 0:2.

— Нам не вдалося підійти до поєдинку в оптимальних фізичних кондиціях, — говорить наставник. — Без них протистояти "гірникам" нереально. Перший тайм ми провели непогано. У другому "Шахтар" був сильніший, це треба визнати.

Тренер вважає, що серйозних кадрових змін команда не потребує.

— Підуть із "Динамо" півзахисники Маґрао та Ґіоане. Намагатимемося підписати класного форварда (італієць Андреа Караччоло з "Брешії" від переїзду до Києва відмовився, віддавши перевагу "Фіорентині". "Динамо" хоче залучити парагвайського форварда португальської "Бенфіки" Оскара Кардосо. — "ГПУ").

Зараз динамівці у відпустці. Вона триватиме до 16 червня. 6 липня команда зіграє з "Шахтарем" у суперкубку України. За три дні — старт нового чемпіонату.

15 липня "Динамо" дізнається про суперника у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Варіантів п'ять — російський "Рубін", швейцарський "Цюрих", данський "Оденсе", румунська "Тімішоара" та турецький "Трабзонспор". Перші поєдинки цього етапу пройдуть 26–27 липня, повторні — 2–3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відпочиватиме до 16 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути