четвер, 13 лютого 2020 06:10

Далакян виграв бій зі зламаною рукою

Автор: SPORT-EXPRESS.UA
  Артем Далакян вчетверте захистив титул чемпіона світу з боксу у вазі до 50,8 кілограма
Артем Далакян вчетверте захистив титул чемпіона світу з боксу у вазі до 50,8 кілограма

8 лютого 32-річний Артем ­Далакян, один із двох чинних українських чемпіонів світу серед боксерів-професіоналів, провів четвертий успішний захист титулу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у вазі до 50,8 кг. За одностайним суддівським рішенням він переміг венесуельця Хосбера Переса. Чергова домашня перемога над таким суперником Артемові нічого не дала.

На професійному рингу Перес здобув 17 перемог. Із них тільки три суперники мали позитивну різницю перемог і поразок. До Далакяна 25-річний венесуелець зустрічався лише з одним серйозним опонентом — колишнім претендентом на чемпіонський титул колумбійцем Робером Баррерою. Перес той бій програв.

Далакян мав очевидну перевагу протягом усього бою. І, напевно, нокаутував би Переса, але у другому раунді травмував праву руку. Пізніше виявилося — перелом.

У вазі, де виступає Далакян, планують провести третій сезон Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). Позаторік переможцем став Олександр Усик. Українець тоді об'єднав чотири титули й отримав звання абсолютного чемпіона світу. Далакян заявив про готовність узяти участь у третьому сезоні WBSS за умови, що там виступатимуть інші чемпіони і визначиться абсолютний переможець. Для Далакяна це оптимальна можливість, адже битися з маловідомими боксерами — тільки локалізувати свою кар'єру.

Є ще один шлях розвитку. 7 лютого в Панамі визначився "тимчасовий" чемпіон WBA. Ним став панамець 34-річний Луїс Консепсьон. Зустріч із ним також би стала кроком уперед для Далакяна.

Зараз ви читаєте новину «Далакян виграв бій зі зламаною рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути