четвер, 09 липня 2009 19:24

"Чемпіонство в нас гіркувате"

Автор: фото з сайту www.cinemadonna-ball.blog2x2.ru
  Нападник київського
Нападник київського

Форвард "Динамо" та збірної України з футболу 24-річний Артем Мілевський на прохання "ГПУ" прокоментував минулий сезон — один із найуспішніших в історії українського клубного футболу.

Юрій Сьомін програв донецькому "Шахтарю" в Кубку УЄФА і Кубку України. Переміг команду Луческу тільки в матчі останнього туру Прем"єр-ліги, який уже нічого не вирішував. Чому?

— У всіх матчах ми грали однаково — і "Шахтар", і "Динамо". Якоїсь особливої переваги ніхто не мав, — каже Артем російською. — Позначилися конкретні індивідуальні помилки наших гравців. Ці поразки, звичайно, удар по нашому клубу, але життя триває. У футболі не буває самих лише перемог. Ми їх здобудемо з новим тренером.

"Динамо" повернуло чемпіонство до Києва, але, мабуть, наприкінці сезону хотілося більшого?

— Травень запам"ятається, звичайно, двояко. Справді, програш принциповому супернику в Кубку УЄФА відклався у голові надовго. Ми мріяли грати з "Вердером" у фіналі. Тому й чемпіонство в нас гіркувате.

А з якими відчуттями ви дивилися фінал Кубка УЄФА?

— У мене взагалі був важкий період тоді. Я отримав восьму картку в чемпіонаті й пропускав дві гри. Мені було психологічно непросто. Дивився фінал, уболівав за "Шахтар", за Україну, але було дуже прикро дивитися, бо ж той "Вердер" ми теж могли обіграти. Я привітав усіх, кого добре знаю в "Шахтарі", але особливих емоцій не було.

Валерій Газзаєв став наставником "Динамо", і тепер у чемпіонаті протистоятимуть тренери — володарі Кубка УЄФА. Чого очікуєте від цього?

— Новий тренер — це завжди зміни, нові принципи в грі, у тренуваннях. Ми поступово розуміємо, чого хоче від нас Валерій Георгійович. Ми неначе заново починаємо працювати. Дуже цікаво буде зіграти з "Шахтарем" у нашому новому стані, адже вони навряд чи зміняться. У них все залишиться як було.

У вівторок "Динамо" завершило підготовчий збір до сезону. 4 липня підопічні Газзаєва зіграли контрольний матч проти московського "Локомотива", яким керує колишній наставник киян Юрій Сьомін. Артем Мілевський був одним із найкращих у складі "Динамо": забив перший гол, віддав результативну передачу і заробив пенальті. Але півзахисник Олександр Алієв не реалізував 11-метровий, кияни поступилися — 2:3. У матчі зазнав травми коліна новачок команди бразилець Леандро Алмейда, 22 роки. До тренувань захисник повернеться не раніше другої половини серпня.


    

Зараз ви читаєте новину «"Чемпіонство в нас гіркувате"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути