середа, 17 червня 2009 18:29

Чемпіон Європи дає 30 мільйонів євро за Срну та Чигринського

Іспанська "Барселона" цікавиться двома футболістами донецького "Шахтаря" — хорватським правофланговим Даріо Срна, 27 років, і 22-річним центральним захисником Дмитром Чигринським. Про це повідомляє каталонське видання "Спорт". За обох гравців тріумфатор сезону 2008/09 планує викласти 30 млн євро.

Срна у "Шахтарі" шість років і останнім часом полюбляє грати як правий лінійний. На цій позиції у "Барси" є бразилець Даніель Алвеш — один із найсильніших атакувальних захисників світу, тож навряд капітан "Шахтаря" може розраховувати на таке місце в основному складі. Але 2004-го Мірча Луческу інколи використовував Срну зліва. Тут у каталонців проблеми — із 35-річним бразильським ветераном Сільвіньйо клуб угоди не продовжив, а француз Ерік Абідаль не надто надійний.

Окрім того, за необхідності Абідаль мусить грати в центрі захисту. Травми Габі Міліто й Рафаеля Маркеса обмежують тренерові Пепу Гвардіолі вибір у цій зоні. Уругваєць Мартін Касерес не заграв і може піти у "Валенсію". Це буде частиною операції з придбання форварда Давіда Вільї. Тому "Барса" цікавиться Чигринським.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін говорить, що офіційних звернень щодо купівлі футболістів до клубу не надходило.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон Європи дає 30 мільйонів євро за Срну та Чигринського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути