вівторок, 07 серпня 2012 06:00

Уболівальники "Феєноорда" розкупили всі квитки

У неділю ввечері футболісти київського "Динамо" вирушили до столиці Нідерландів — Амстердама. Після перельоту підопічні Юрія Сьоміна пересіли в автобус і за годину подолали шлях до портового Роттердама. Там сьогодні віце-чемпіони України проведуть повторний матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти місцевого "Феєноорда".

Перший поєдинок відбувся у Києві тиждень тому. "Динамо" виграло — 2:1. Після цього кияни провели матч чемпіонату України в Кривому Розі. Перемогли 1:0, виступали напівосновним складом без Михалика, Вукоєвича, Кранчара, Даніло Сілви. Усі вони готуються до сьогоднішнього поєдинку. Натомість у Нідерландах за "Динамо" не зможуть зіграти троє захисників: дискваліфікований Хачеріді, травмований Алмейда та незаявлений Тайво.

— Ми добре зіграли у Кривому Розі, — каже нападаючий "Динамо" Браун Ідеє, 23 роки. — Забили гол і взяли три очки. Засмутився, що не зміг там забити, адже прагну відзначатися кожного матчу.

У Роттердамі "динамівців" улаштує й нічия.

— Головне — пройти далі, — стверджує Ідеє. — Це буде нелегко зробити. "Феєноорд" створить нам проблеми.

Головна проблема "Динамо" — оборона. Кияни небагато пропускають, але щоматчу дозволяють суперникові створювати кілька небезпечних моментів біля своїх воріт. "Феєноорд" іще не розпочав офіційний сезон, тому функціональна готовність голландців невисока. Це дало змогу "динамівцям" домінувати наприкінці київського матчу, але за тиждень роттердамці мали покращити форму. На користь господарів буде і підтримка трибун: усі квитки на 51-тисячний стадіон "Де Кейп" у Роттердамі розкупили.

Футбол. Ліга чемпіонів

Третій кваліфікаційний раунд.

7 серпня — вівторок

"Феєноорд" (Роттердам, Нідерланди) — "Динамо" (Київ, Україна)

21.00 за київським часом. Роттердам. Стадіон "Де Кейп".

Суддя: Антоні Готьє (Франція).

ТБ: "2+2", пряма трансляція.

Перший матч — 1:2.

 

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники "Феєноорда" розкупили всі квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути