Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2012 05:00

Квитки на "Металіст" — "Олімпіакос" коштують до 350 гривень

Харківський "Металіст" вийшов в 1/8 фіналу Ліги Європи. На цій стадії змагань підопічні Мирона Маркевича зіграють із грецьким "Олімпіакосом". Команда з міста Пірей вибила з турніру казанський "Рубін". "Червоно-білі" двічі обіграли російський клуб з рахунком 1:0.

Харків'яни виграли матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з австрійським "Зальцбургом" — 4:1. За 10 хв. до перерви автоголом відзначився захисник гостей Мартін Хінтереґґер. На 57-й хв. півзахисник Якоб Янчер головою забив м'яч у порожні ворота "Металіста". Цей гол став єдиним для "Зальцбурга" у протистоянні з українським клубом.

Аргентинські легіонери Джонатан Крістальдо та Себастьян Бланко забили по м'ячу за 3 хв. Бразилець Марлос установив остаточний рахунок зустрічі на 87-й хв. Перший матч також завершився перемогою харків'ян — 4:0.

"Металіст" прийме "Олімпіакос" у четвер, 8 березня. Поєдинок у Харкові розпочнеться о 20.00 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі "2+2". Матч-відповідь відбудеться 15 березня у місті Пірей. Початок о 22.05.

Квитки на домашню гру "Металіста" коштують 20-350 грн. Жінкам-власницям сезонних абонементів з нагоди Міжнародного жіночого дня вхід на стадіон буде безкоштовний.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на "Металіст" — "Олімпіакос" коштують до 350 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути