Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2012 05:45

Безус хоче зіграти на Кубку світу в Бразилії

Автор: фото з сайта www.faeri.ru
  Роман Безус: ”Про перспективи ”Ворскли” на наступний сезон може говорити тільки новий головний тренер”
Роман Безус: ”Про перспективи ”Ворскли” на наступний сезон може говорити тільки новий головний тренер”

Атакувальний півзахисник полтавської "Ворскли" Роман Безус, 21 рік, не потрапив до заявки збірної України на Євро-2012. Гравець перебував у таборі молодіжної команди. Але розмову з ним ми почали з іншої теми — "Ворсклу" залишив головний тренер Микола Павлов.

— Про рішення Павлова дізнався з інтернету, — каже Безус. — Хоча доти кілька разів спілкувався з тренером по телефону. Домовилися з ним і надалі підтримувати зв'язок. Шкода, що з команди йде людина, яка вивела "Ворсклу" з аутсайдерів українського футболу до групового етапу Ліги Європи. Та й особисто для мене Микола Петрович знакова людина. Він помітив мене у Кременчуці, де я грав у місцевому "Кремені", запросив у Полтаву і дуже швидко почав довіряти.

Павлов пішов, а ви залишитесь у клубі?

— До мене з інших команд ніхто не звертався. А якщо є конкретні пропозиції, то розглядатиму їх із керівництвом "Ворскли". Зараз в інтернеті багато чуток, що мною цікавляться інші клуби. Думаю, подібна інформація не з'являється просто так. Вона має якесь підґрунтя. Та поки що я гравець "Ворскли".

Чи бачите перспективи в полтавській команді?

— Про перспективу і цілі "Ворскли" на наступний сезон говоритиме новий тренер. Моє завдання — вдосконалювати свою гру. Хоч би де я розпочав сезон, мету маю одну — потрапити до збірної України і закріпитися в основному складі. Дуже хочу зіграти на Кубку світу-2014 у Бразилії.

Чому не вдалося закріпитися у збірній до початку Євро-2012?

— Тренер національної команди Олег Блохін викликав мене на товариські матчі з Німеччиною та Австрією. Тоді своїм шансом я не скористався. З німцями далося взнаки хвилювання і гра не на своїй позиції, а з австрійцями я вже не виходив на поле. Сподівався, мене ще раз викличуть до табору збірної. Але потрапив тільки до розширеного списку гравців на чемпіонат Європи. Для мене це слабка втіха. Тепер доводитиму, що гідний грати в основній збірній.

Зараз ви читаєте новину «Безус хоче зіграти на Кубку світу в Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути