вівторок, 07 березня 2017 07:40

Бесєдін може вийти у стартовому складі збірної України
2

Артем Бесєдін народився у Харкові. 16-річним потрапив до школи ”Динамо”. Позаторік перейшов у оренду до ”Металіста”, наприкінці 2015-го повернувся до київського клубу
Фото: ФОТО з сайта www.dynamo.kiev.ua

— Хлопець має набути впевненості й віри. Принаймні точно знатиме, що в найближчій грі саме він вийде на поле в стартовому складі, — каже колишній тренер "Дніпра" ­Сергій Нагорняк, 45 років, про нападаючого київського "Динамо" Артема Бесєдіна.

20-річний футболіст забив єдиний м'яч у зустрічі з донецьким "Олімпіком". Сталося це на 91-й хвилині. До цього влучний удар Бесєдіна дозволив "Динамо" перемогти луганську "Зорю" — 2:1. За протистоянням "Динамо" — "Олімпік" спостерігав головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Практично немає сумніву: якщо Бесєдін буде здоровий — отримає виклик до національної команди, яка 24 березня гратиме у Хорватії матч відбору до Кубка світу-2018. Не виключено навіть, що динамівець вийде на поле у стартовому складі. Серед реальних конкурентів у нього нині тільки Євген Селезньов, який виступає в Туреччині за місцевий "Карабюкспор". Роман Зозуля — без ігрової практики, Артем Кравець тільки відновився після травми і втратив місце в основному складі іспанської "Гранади".

— Бесєдін — високий, потужний, таранний форвард. Але з непоганою координацією. Якби ще умів обігрувати сам на сам — ціни йому не було б, — вважає Нагорняк.

Сама гра складалася для "Динамо" важко.

Перший тайм команда провалила. Показала повну безпорадність в атаках. За таких умов позиції головного тренера Сергія Реброва, у якого влітку закінчується кон­тракт, були слабкими. Адже саме цей фахівець помилково запросив до команди нападаючого Гладкого замість Теодорчика. Не зміг "розкрити" технічного півзахисника Беланду за дефіциту нестандартних футболістів у середині поля. Посварився з провідним захисником Євгеном Хачеріді. Не довів, що спроможний ставити гру без іспанського помічника Рауля Ріанчо. Поступився "Шахтареві" у боротьбі за перше місце задовго до закінчення чемпіонату.

Проте у другому таймі кияни посилили тиск, стали краще рухатися і проходити оборону суперника через центр поля — такий прийом завжди найскладніший. Під кінець матчу Ребров випустив другого нападаючого Романа Яремчука. Команда перейшла на схему 1–4–4–2 і забила м'яч після розіграшу кутового.

Футбол. Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

Результати матчів

двадцятого туру

"Волинь", Луцьк — "Шахтар", Донецьк — 0:1; "Динамо", Київ — "Олімпік", Донецьк — 1:0; "Дніпро" — "Чорноморець", Одеса — 1:1; "Карпати", Львів — "Олександрія", Кіровоградщина — 1:0; "Ворскла", Полтава — "Зоря", Луганськ — 1:2; "Сталь", Кам'янське, Дніпропетровщина — "Зірка", Кіровоградщина — 3:0

Двадцять перший тур

11 березня, субота

14.00 "Олімпік" — "Ворскла" ТБ: "Футбол 2"; 14.00 "Чорноморець" — "Сталь" ТБ: "2+2"; 17.00 "Олександрія" — "Дніпро" ТБ: "Футбол 2"; 17.00 "Карпати" — "Волинь" ТБ: "Уніан"

12 березня, неділя

14.00 "Зірка" — "Динамо" ТБ: "Футбол 1"; 19.30 "Зоря" — "Шахтар" ТБ: "2+2"

Зараз ви читаєте новину «Бесєдін може вийти у стартовому складі збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути