неділя, 14 січня 2007 15:32

Бекхем зароблятиме 50 мільйонів доларів на рік

Автор: фото: reuters/Vivek Prakash
  Девід та Вікторія Бекхеми презентують заявку Лондона на проведення Олімпіади-2012. Сінгапур, 6 липня 2005 року
Девід та Вікторія Бекхеми презентують заявку Лондона на проведення Олімпіади-2012. Сінгапур, 6 липня 2005 року

Колишній капітан збірної Англії, півзахисник іспанського "Реала" Девід Бекхем, 31 рік, улітку залишить свій нинішній клуб і переїде до американського Лос-Анджелеса. Там він виступатиме за "Лос-Анджелес Гелаксі". Чемпіон США-2005 запропонував Бекхему п"ятирічний контракт. Згідно з його умовами Бекс заробить $250 млн. У цю суму входить прибуток від рекламних контрактів Бекхема. У "Реалі" він заробляв $30 млн щороку. Англієць знову стане найбагатшим футболістом світу. Раніше пальма першості належала бразильцеві Рональдіньйо ($33 млн на рік).

— Визначальною в рішенні переїхати до США стала думка моєї сім"ї, — заявляє Бекхем.

Він одружений із 1999 року. Обраниця футболіста — 32-річна Вікторія Адамс, колишня учасниця британської групи "Спайс гьорлз". Подружжя виховує трьох дітей — 7-річного Брукліна, 3-річного Ромео та 1-річного Круза. До літа 2003-го, доки Бекхем грав у Англії за "Манчестер Юнайтед", Вікторія була разом із чоловіком. Потім Бекхем посварився з наставником "МЮ" Алексом Ферґюсоном і змушений був перейти до "Реала". Трансфер обійшовся мадридцям у $30 млн.

Вікторія разом із дітьми залишилася в Англії. Наслідком їхньої розлуки став роман Бекхема з голландкою Ребеккою Лус, яку "Реал" приставив до футболіста в якості перекладача. Інтимні стосунки Бекхема та Лус розтиражували газети, але Адамс вирішила зберегти сім"ю. І змусила чоловіка залишити Мадрид.

Серед можливих претендентів на футболіста були англійські "Тоттенхем" та "Ньюкасл", а також міланський "Інтер". Але Вікторія не захотіла переїжджати навіть до центру світової моди. В Італії занадто велика увага до футбольних героїв. Вікторія ж хотіла спокою. Удома його також знайти не могла. Фотокореспонденти постійно переслідували Адамс та її сина Ромео, який хворіє на епілепсію і нервово реагує на спалахи фотокамер.

У США до Бекхема догравало чимало футбольних зірок — бразилець Пеле, німець Беккенбауер, голландець Кройфф, болгарин Стоїчков, італієць Донадоні.

Одночасно з Бекхемом завершить єврокар"єру півзахисник італійського "Інтера" Луїш Фігу, 34 роки. Він перейде до аравійського "Аль Іттіхаду" і за рік заробить $8,55 млн.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем зароблятиме 50 мільйонів доларів на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути