понеділок, 02 лютого 2009 17:00

Бекхем гратиме у "Мілані" до 9 березня

Під час зимового трансферного вікна італійський "Мілан" узяв у тримісячну оренду в американського "Лос-Анджелес ґелаксі" колишнього капітана збірної Англії 33-річного Девіда Бекхема. Цю угоду було анонсовано ще наприкінці жовтня.

— Зрозуміло, що на купівельну спроможність клубів уплинула фінансова криза, — каже "ГПУ" колишній форвард іспанської "Валенсії" Олег Саленко, 39 років. — До неї у трансферних операціях фігурували значні суми, які нині президенти викладати не готові. Тому більшість обходиться наявними футболістами. Тим більше, далеко не всі новачки можуть допомогти у весняній частині єврокубків.

Італія

Крім Бекхема, "Мі лан" підписав двох бразильських захисників — центрального Тіаго Сильву та правого Феліпе Маттіоні. "Інтер", "Ювентус" та "Рома" складу не змінювали, а майбутній суперник "Металіста" генуезька "Сампдорія" обмінялася з флорентійською "Фіорентиною" форвардами. До "Сампдорії" перейшов Джампаоло Пацціні. Цей швидкісний нападаючий, який до того ж уміє вести повітряну боротьбу і грати головою, позбувся місця у стартовому складі "фіалок" після приходу Альберто Джилардіно. Натомість за "Фіорентину" гратиме Еміліано Бонаццолі.

Англія

"Арсенал", залишившись на кілька місяців без Сеска Фабреґаса, ще вчора ввечері вів переговори з пітерським "Зенітом" щодо придбання Андрія Аршавіна.

— Якщо Аршавін і заграє в Англії, то хіба що в "Арсеналі", — стверджує Саленко. — Мобільний футбол команди, в якому кожен футболіст знає свої маневр та місце, цілком підходить Андрію.

"Манчестер Юнайтед" придбав у сербського "Партизана" двох  півзахисників — 21-річного Зорана Тошича та Адема Льяїча, 17 років.

"Ліверпуль" віддав в оренду "Портсмуту" флангового півзахисника Джермена Пеннанта.

На купівельну спроможність клубів уплинула фінансова криза

Суперник "Шахтаря" лондонський "Тоттенхем" повернув із "Портсмута" форварда Джермена Дефо, який у Кубку УЄФА 2008/09 уже грати не зможе, і взяв у "Челсі" голкіпера Карло Кудічині.

Найактивнішим на ринку був "Манчестер Сіті". Команда Марка Х"юза уклала угоди з опорним півзахисником німецького "Гамбурга" Де Йонгом, форвардом "Вест Хема" Белламі та захисником Бріджем із "Челсі".

Іспанія

"Валенсія" — опонент київського "Динамо" — втратила основного воротаря Ренана. Той надірвав м"яз стегна. Натомість команда запросили Сесара з "Тоттенхема". Але голкіпер не зможе зіграти проти "Динамо", адже в єврокубках був заявлений за "Тоттенхем". Також до левантійців прийшов захисник Тіаго Карлето з бразильського "Сантоса".

"Реал" купив у нідерландського "Аякса" форварда Хунтелара, а опорний півзахисник Лассана Діарра прийшов із "Портсмута". "Барселона" складу не змінювала.

Німеччина

Лідер чемпіонату "Хоффенхайм" наприкінці сезону втратив основного форварда Ведада Ібишевича, який розірвав хрестоподібну зв"язку. Замість нього гратиме Бубакар Саного з "Вердера". З іспанської "Валенсії" прийшов голкіпер Хільдебранд.

"Баварія" взяла в оренду в "Гелаксі" американського форварда Лендона Донована.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем гратиме у "Мілані" до 9 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути