вівторок, 05 січня 2010 18:19

Андрій Воронін перебереться до Росії

Форвард англійського "Ліверпуля" Андрій Воронін, 30 років, до кінця зими залишить клуб. Він не брав участі в останніх матчах своєї команди напередодні Нового року — тренер Рафаель Бенітес завчасно надав українцеві відпустку, яку той з дружиною проводить у американському Маямі.

— Немає сенсу сидіти на лаві запасних, — каже Андрій Головаш, менеджер Вороніна.

— У "Ліверпуля" невизначена ситуація — команда вилетіла з Ліги чемпіонів і практично не має шансів на виграш в англійській прем"єр-лізі.

За неофіційною інформацією, на Вороніна претендують російські клуби "Зеніт", ЦСКА та "Динамо", а також французький "Марсель". За словами Головаша, футболіст визначився з подальшим місцем продовження кар"єри, але оприлюднювати його поки що зарано.

Зарплата Вороніна — 3 млн євро на рік. Він не хоче її втрачати, тому навряд чи трансфер потягне "Марсель", який улітку купив дорогого аргентинця Лучо Ґонсалеса. ЦСКА також буде обмеженим у бюджеті — команда не гратиме у Лізі чемпіонів 2010/2011. Інша річ – "Зеніт", із його потужним спонсором "Газпромом", та "Динамо", яке планує поборотися за титул чемпіона Росії.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін перебереться до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути