середа, 28 серпня 2013 05:30

Анчелотті може перейти на гру із двома форвардами

Автор: фото: REUTERS
  Гарет Бейл визнаний найкращим гравцем чемпіонату Англії 2012/13
Гарет Бейл визнаний найкращим гравцем чемпіонату Англії 2012/13

Купленого за таку суму гравця головний тренер зобов'язаний ставити у склад. Бейл — футболіст універсальний. На якій позиції його використовуватиме наставник "Реала" Карло Анчелотті?

1. Лівий атакувальний півзахисник

Це оптимальний варіант. Нині на цій позиції грає Анхель Ді Марія. Він провів невдалий сезон і до приходу Бейла був готовий залишити клуб.

2. Правий атакувальний півзахисник

На цій позиції грає Роналду, і якщо Анчелотті збереже схему 1-4-2-3-1, то Бейлу ця позиція не дістанеться. Але італійський тренер — прихильник 1-4-4-2. Із появою валлійця може перейти на неї. Тоді Бейл гратиме зліва, а Роналду складе тандем форвардів із Бензема.

3. Лівий захисник

В англійському "Саутгемптоні" валлієць починав на цій позиції, у "Тоттенхемі" закривав увесь фланг і розірвав бразильця Майкона з "Інтера", найкращого тоді правого оборонця світу. Зараз Бейл значно розширив свій діапазон у грі, та й ніколи він не вирізнявся класними навичками в обороні. Тому такий варіант малоймовірний. За 99 мільйонів флангових захисників не купують.

10 мільйонів євро на рік зароблятиме Гарет Бейл у мадридському "Реалі". Стільки ж отримує Кака. Найоплачуваніший  гравець "Реала" — Криштіану Роналду, 13 млн. Португалець найближчим часом має укласти нову угоду із клубом і матиме 17 млн.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті може перейти на гру із двома форвардами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути