четвер, 10 травня 2007 18:08

Адвокат призначив Тимощука капітаном

Анатолій Тимощук, 28 років, став капітаном пітерського "Зеніту". Таке рішення прийняв наставник команди Дік Адвокат.

Тимощук став четвертим капітаном "Зеніту" за останній період. Спочатку капітанську пов"язку носив Владислав Радимов, але втратив її, бо під час товариського матчу побився з партнером по команді Фернандо Ріксеном. Капітаном "Зеніту" призначили Андрія Аршавіна. Але перед одним із матчів він з"явився на базі вночі і був тимчасово виведений зі складу. Шляхом голосування пов"язка дісталася норвежцеві Хагену. У неділю він на полі з"ясовував стосунки з голкіпером "Зеніту" Малофеєвим і згодом сам відмовився від капітанства.

— Мене не стосуються усі ці колізії, — заявив Тимощук. — Я став капітаном у День Перемоги, і це хороший знак. У команді я недавно, зате у футболі давно. Ми не надто вдало стартували у нинішньому чемпіонаті, але згодом досягнемо найкращих результатів.

Тимощук перейшов до "Зеніту" на початку весни. До того 9 років виступав за "Шахтар". У 2002-му тодішній наставник гірників Невіо Скала призначив його капітаном команди.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат призначив Тимощука капітаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути