Ексклюзиви
середа, 25 травня 2011 02:45

"Динамо" треба перекрити фланги

25 травня на 30-тисячному стадіоні "Ювілейний" у Сумах відбудеться фінальний матч Кубка України з футболу. Київське "Динамо" гратиме з донецьким "Шахтарем". Поєдинок розпочнеться о 20.15, пряма трансляція на телеканалі ICTV.

Головний арбітр гри — 41-річний Віктор Швецов з Одеси. Три роки тому він уже судив вирішальний поєдинок суперників за Кубок України. "Шахтар" переміг 2:0, а Швецов по ходу матчу вилучив із поля п'ятьох футболістів.

— Очевидних ігрових козирів у "Динамо" в протистоянні я не бачу, — каже "ГПУ" заслужений тренер України 56-річний Олександр Іщенко. — Тільки за умови налаштування на матч та високого морального духу підопічні Юрія Сьоміна можуть розраховувати на успіх. Для столичних футболістів важливо нав'язати супернику боротьбу на кожній ділянці поля, щоб матч набув жорсткого, нервового характеру — це буде на руку "динамівцям". І не давати "Шахтареві" швидко переводити м'яч на фланг, долучаючи до атаки крайніх захисників.

Лава запасних також переконливіша в "Шахтаря".

— З одного боку, так, — вважає експерт. З іншого, я б не сказав, що тим же бразильцям легко ввійти у гру по її ходу — їм зручніше починати поєдинок зі стартових хвилин. Але й те факт, що в "Динамо" практично немає ким посилити гру, якщо суперник вестиме в рахунку.

За "Шахтар" не зможе зіграти травмований Чигринський, два матчі пропустив Ракицький.

— "Динамо" треба грати максимально швидко так, як "Дніпро" у суботньому матчі чемпіонату України, — твердить Іщенко. — Проблема в тому, що кияни не мають прудких форвардів, здатних самостійно вирішити епізод. Шевченко у непоганій формі, але він діє на досвіді, на відчутті голу, один в один практично не обігрує.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" треба перекрити фланги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути