четвер, 10 березня 2011 04:45

Кличко та Хей підписали контракт

Автор: фото: прес-служба Володимира КЛИЧКА
  Володимир Кличко минулого тижня провів у Києві майстер-клас для боксерів-початківців
Володимир Кличко минулого тижня провів у Києві майстер-клас для боксерів-початківців

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF і WBO, 34-річний українець Володимир Кличко — 55 перемог, 49 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх — підписав контракт про бій із чемпіоном світу за версією WBА британцем Девідом Хеєм, 30 років, — 25 перемог, 23 нокаути, одна поразка, нуль нічиїх.

Поєдинок має відбутися в Німеччині 25 червня або 2 липня цього року. Серед можливих місць розглядають стадіони у Дортмунді, Гельзенкірхені і Кайзерслаутерні. У прес-службі "Кличко Менеджмент Груп" також припускають проведення поєдинку за межами Німеччини.

Минулої суботи було скасовано призначений на 30 квітня захист своїх титулів Володимиром Кличком в поєдинку зі ще одним британцем, 27-річним Дереком Чісорою — 14 перемог, дев'ять нокаутів, нуль поразок, нуль нічиїх. Офіційна причина: Кличко-молодший недолікував травму, отриману за декілька днів до поєдинку проти цього ж боксера, який був запланований на 11 грудня минулого року. Тоді поєдинок скасували після відкритого тренування, коли Володимир оголосив про розрив м'яза живота.

Британські букмекерські контори розпочали прийом ставок не тільки на бій Хея з Володимиром, а й із Віталієм. На думку британців, Віталій сильніший за Володимира й у нього більше шансів на перемогу. Коефіцієнт на Володимира в бою проти Хея — 1,57, тоді як на Віталія — 1,40. На Хея 2,60 і 3,00 відповідно.

Спроби організувати бій братів Кличків із Девідом Хеєм ведуться майже два роки. 2009-го британець підписав контракт на бій із Володимиром, але відмовився виходити на ринг, пославшись на травму спини. Пізніше він дав згоду зустрітися з Віталієм, однак несподівано підписав контракт на бій із тодішнім чемпіоном світу за версією WBA росіянином Миколою Валуєвим.

Зараз ви читаєте новину «Кличко та Хей підписали контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути