Ексклюзиви
вівторок, 10 серпня 2010 15:12

Російська баскетболістка втопилася в Україні

Російська баскетболістка втопилася в Україні

Російська баскетболістка Ольга Яковлєва потонула в басейні під час тренувального збору своєї команди "Вологда-Чеваката". Нещасний випадок стався 8 серпня у місті Южне Одеської області. 24-річна спортсменка не змогла випірнути з-під містка, по якому виходять з басейну, пише видання "Комсомольская Правда".

Як розповів прес-секретар "Вологди-Чевакати" Віктор Анухін, після ранкового тренування баскетболістки як звичайно пішли в басейн. Яковлєва, яка виходила останньою, підпливла до містка, пірнула під нього, але вибратися не змогла. За спортсменкою, у якої вже були судоми, пірнув інструктор і витягнув її.

Через п"ять хвилин приїхали лікарі "швидкої допомоги", але врятувати Яковлєву не вдалося. Розтин показав, що в легенях баскетболістки була вода. В іншому її організм був абсолютно здоровий. Тіло Яковлевої привезуть до Вологди в середу, 11 серпня, а похорон відбудеться в четвер.

Яковлєва виступала на позиції центрового і була кандидатом у збірну Росії. Вона перемагала на юніорському чемпіонаті Європи, а також ставала срібним призером Універсіади.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Російська баскетболістка втопилася в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути