Ексклюзиви
пʼятниця, 03 квітня 2009 13:07

Жюлі та Макелеле "мутять воду" в стані суперника "Динамо"

Жюлі та Макелеле "мутять воду" в стані суперника "Динамо"

Ветерани "Парі Сен-Жермен" Людовик Жюлі та Клод Макелеле незадоволені своїм нинішнім становищем в команді і говорять про нестабільність, яка виникла після відставки цією зимою президента клубу Шарля Вільньова. Не секрет, що обидва заслужених гравця прийшли до Парижа під особисті гарантії цієї людини.

За свідченням Жюлі, незадоволеність якого виплеснув на свої веб-сторінки офіційний сайт клубу, мало хто з гравців знає про те, що його чекає після закінчення сезону. А вже ветерани не знають цього точно. Найближчим часом Жюлі має намір серйозно поговорити про ситуацію, що склалася, з нинішнім президентом Себастьєном Базеном, і добитися від нього ясності.

"Ми з Клодом взяли на себе відповідальність, йдучи в "ПСЖ". Тепер клуб повинен продемонструвати свою!" - гарячкує Жюлі, загрожуючи зробити деякі кроки, якщо його не заспокоять визначеністю.

Макелеле поводиться стриманіше, хоча теж незадоволений. Але заявляє, що готовий до кінця грати за паризький клуб і що для будь-якого французького гравця захищати ці кольори - велика честь. Варто нагадати, що Жюлі влітку виповниться 33 роки, а Макелеле в лютому стукнуло 36.

Наступного тижня парижани зустрінуться в Кубку УЄФА з київським "Динамо", тому не можна не сказати, що нашому клубу зіграє на руку розбалансованість суперника. Останні невдалі матчі ПСЖ, особливо крупний програш "Тулузі" 1:4, підтверджують дані факти.

Терикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жюлі та Макелеле "мутять воду" в стані суперника "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути