Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2009 12:11

"До Парижу ми їдемо виключно за перемогою" - Ісмаель Бангура

"До Парижу ми їдемо виключно за перемогою" - Ісмаель Бангура
Нападник "Динамо" Ісмаель Бангура не з чуток знайомий із французьким чемпіонатом - за чотири роки, проведені в "Аяччо" та "Ле Мані", встиг ознайомитися з рівнем французького футболу. В інтерв"ю кореспонденту служби "Динамо ТВ" гвінейський нападник поділився своїми враженнями про майбутнє протистояння "Динамо" з ПСЖ у чвертьфіналі Кубка УЄФА.

- Ісмаель, як ти оцінюєш шанси "Динамо" пройти ПСЖ і вийти до півфіналу Кубка УЄФА?
- По-перше, я дуже радий, що в чвертьфіналі нам протистоятиме ПСЖ. На сьогоднішній день це не найсильніший суперник, що і довела остання гра в чемпіонаті, програна парижанами (ПСЖ програв на виїзді "Тулузі" з рахунком 1:4). До Парижу ми поїдемо за перемогою - нічия нас не влаштує. А вдома вже закріпимо свою перевагу.

- Зі всіх суперників, які могли попастися "Динамо", чи можна назвати ПСЖ найслабкішим?
- Я не говорю, що ПСЖ - це слабкий суперник. Про це говорить хоч би той факт, що вони дійшли чвертьфінальної стадії Кубка УЄФА. Нам необхідно налаштуватися належним чином на два майбутні матчі та показати свої кращі якості, щоб отримати підсумкову перемогу.


- За рахунок чого "Динамо" необхідно будувати свою гру, щоб обіграти ПСЖ?
- У складі ПСЖ грають достатньо технічні футболісти, такі як Людовик Жюлі, Стефан Сессеньон, Жером Ротен. Необхідно максимально уважно зіграти в обороні, не дати розвернутися, насамперед, цим гравцям. У захисті ж, судячи з останніх ігор, у парижан не все ладнається, тому намагатимемося скористатися найменшими шансами. Які, упевнений, у нас будуть.

- Зараз ПСЖ тренує Поль Ле Гуєн, під керівництвом якого "Ліон" ставав неодноразовим чемпіоном Франції та вдало грав у Лізі чемпіонів. На твій погляд, що змінилося в грі ПСЖ з приходом до команди цього фахівця?
- Не дивлячись на те, що Ле Гуєн є хорошим тренером, не варто порівнювати "Ліон" і ПСЖ. Все ж таки, на поле виходять футболісти, а не тренери. Не сказав би, що з приходом цього фахівця в грі команди відбулися кардинальні зміни. Як і раніше, ПСЖ демонструє атакуючий футбол, але грає під настрій - може красиво розгромити суперника, а може і поступитися з розгромним рахунком.

- Припустимо, що "Динамо" вийде до півфіналу Кубка УЄФА. З ким хотів би зіграти - з французьким "Марселем", або із "Шахтарем"?
- Звичайно, хотів би зіграти з "Марселем". Жодним чином не хочу образити своїми словами донецький "Шахтар" і його вболівальників, але мої симпатії будуть на стороні французів. З "Шахтарем" ми ще встигнемо зіграти цього сезону - у півфіналі Кубка України, в чемпіонаті. Хочеться більше грати з європейськими клубами. З приводу "Марселя". Ми дивимося французький чемпіонат кожні вихідні і добре знайомі з їх стилем гри, у свою чергу, для них "Динамо" є загадкою. Втім, ми не шукаємо легких шляхів, і готові боротися на шляху до фіналу з будь-яким суперником.

ФК"Динамо"(Київ)

Зараз ви читаєте новину «"До Парижу ми їдемо виключно за перемогою" - Ісмаель Бангура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути