вівторок, 25 грудня 2007 15:04

Зирянов став кращим футболістом Росії

Кращим футболістом Росії 2007 року став півзахисник пітерського "Зеніта" і національної збірної Костянтин Зирянов. Про це заявив президент Російського футбольного союзу (РФС) Віталій Мутко.

"Рішення про те, що Зирянов визнаний кращим футболістом року вже затверджене виконкомом РФС і я його повністю підтримую", - заявив спортивний чиновник.

Зирянов визнаний кращим футболістом Росії 2007 року за підсумками опитування представників футбольних клубів. На питання анкети відповідали президенти і головні тренери команд. Зі слів Мутка, при затвердженні Зирянова як володаря цього призу ніяких заперечень у членів виконкому не було.

Перед початком футбольного сезону 2007 року Костянтин Зирянов перейшов з московського "Торпедо" в "Зеніт", у складі якого став чемпіоном Росії. Всього у 2007 році півзахисник провів за "Зеніт" 43 матчі, в яких забив 13 м"ячів (у чемпіонаті - 30 матчів і 9 м"ячів).

Зирянов дебютував в збірній Росії 26 травня 2006 року. У відбірному турнірі Євро-2008 він провів у складі російської збірної 7 матчів, повідомляє РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Зирянов став кращим футболістом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути