Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2019 16:55

З'явився ще один охочий побити Ломаченка

З'явився ще один охочий побити Ломаченка
Американець хвалиться, що ламає суперникам кістки

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Девін Хейні розповів про слабкі сторони Василя Ломаченка. За словами американця, джеб у нього краще, ніж в українця.

"Я бачу багато недоліків в Ломаченко, з яких я можу отримати вигоду. Вирішальний фактор - мій джеб. Мені здається, що у мене найсильніший удар у всьому легкій вазі", - наводить слова Хейні comments.ua.

Хейні запевняє, що його сильні сторони допоможуть йому перемогти Василя Ломаченка.

"Я думаю, що мої сильні сторони допоможуть мені перемогти Ломаченко. Відчуваю, що я швидше нього, сильніше і більше. Я зламав орбітальну кістку свого попереднього суперника [Альфредо Сантьяго] всього лише в 20 років". Перемога Ломаченко над Кемпбеллом? Це був хороший бій, але в ньому проявилися і недоліки українця. Кемпбелл не зробив того, що дозволило б йому перемогти, але в цілому британець показав себе добре", - каже боксер.

Кілька днів тому Девін Хейні успішно провів свою дебютну захист титулу WBC, перемігши домініканця Альфредо Сантьяго одноголосним рішенням суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандування "Україна! Україна!" заглушило гімн Росії

Раніше промоутер Девіна Едді Хирн заявив, що Ломаченко не зможе стати абсолютним чемпіоном світу, якщо не зустрінеться в рингу з американцем. Після бою з Сантьяго Хейні також заявив, що готовий битися з українцем.

Зараз ви читаєте новину «З'явився ще один охочий побити Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути