Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2018 13:05

З'явилися нові подробиці інтимного скандалу навколо Роналду

З'явилися нові подробиці інтимного скандалу навколо Роналду
Скандал навколо Роналду може серйозно вдарити по фінансах португальця. Фото: Sportsnet

Ситуація зі звинуваченнями португальского нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду в зґвалтуванні набирає обертів.

Рекламні партнери футболіста стурбовані ситуацією. Компанія Nike, з якою у португальця довічний контракт на 1 млрд євро, цілком може припинити з Роналду трудові відносини.

"Ми глибоко стурбовані тривожними твердженнями та продовжуємо уважно стежити за ситуацією", - наводить заяву спортивного бренда іспанське видання AP.

Аналогічної позиції дотримується і компанія EA Sports, обличчям якої є Роналду. Зображення португальця нанесені на футбольний симулятор FIFA 19, саме він отримав першу фізичну копію гри. Однак у випадку, якщо Кріштіану визнають винним, контракт з ним можуть розірвати.

"Ми бачили відповідну доповідь, в якій докладно представлені звинувачення проти Кріштіану Роналду. Уважно стежимо за ситуацією, оскільки очікуємо, що спортсмени і наші посли будуть вести себе відповідно до цінностей EA", - йдеться в заяві корпорації.

Поки публічно підтримав португальця тільки клуб, за який він виступає, - туринський "Ювентус".

"Кріштіану Роналду останніми місяцями показав свій великий професіоналізм і відданість справі, це в "Ювентусі" цінують усі. Цієї думки не змінюють події, які нібито сталися 10 років тому. Так вважають усі, хто спілкується з цим великим чемпіоном", - йдеться в заяві туринського клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не злочинець" - Роналду

Раніше 34-річна американка Кетрін Майорга публічно звинуватила нападника "Ювентуса" у домаганнях і зґвалтуванні. За її словами, інцидент трапився 2009-го в Лас-Вегасі, куди Роналду разом з сім'єю приїхав на відпочинок. Майорга запевняє, що познайомилася з футболістом у готелі, а незабаром після цього він зґвалтував її.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові подробиці інтимного скандалу навколо Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути