пʼятниця, 10 лютого 2012 11:58

"Звільнення Капелло не має нічого спільного зі справою Террі" - Марадона

"Звільнення Капелло не має нічого спільного зі справою Террі" - Марадона

Колишній футболіст і головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона заявив, що він знає справжню причину звільнення Фабіо Капелло з посади наставника збірної Англії. За словами Марадони, конфлікт навколо Джона Террі був створений штучно, щоб з'явився привід відправити Капелло у відставку, пише британське видання The Daily Telegraph.

Аргентинець переконаний, що керівництво Асоціації футболу Англії (FA) було незадоволено грою і результатами збірної під керівництвом Капелло і давно шукало спосіб звільнити італійського фахівця. "Випадок з Террі представився у дуже потрібний час", - заявив Марадона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелло залишив збірну Англії

Террі звинувачують в тому, що він образив гравця "Квінс Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда, зробивши на його адресу расистські висловлювання. Президент FA Девід Бернстайн позбавив Террі капітанської пов'язки в збірній Англії, але Капелло не погодився з цим рішенням. Увечері 8 лютого після зустрічі Капелло з Бернстайном було оголошено про відставку італійця.

"В FA можуть говорити все, що хочуть, але мене їм не обдурити. Я точно знаю, чому був звільнений Фабіо Капелло, і це не має нічого спільного зі справою Джона Террі", - заявив Марадона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мене серйозно образили" - Капелло про відхід зі збірної Англії

9 лютого на офіційному сайті FA з'явилося повідомлення про те, що тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера збірної Англії призначений Стюарт Пірс, який в даний час очолює молодіжну збірну Англії. При цьому FA продовжує пошук фахівця, який буде тренувати першу збірну на постійній основі.

Марадона заявив, що він не стане головним тренером збірної Англії ні за яких обставин. В даний час аргентинець тренує клуб "Аль-Васль" з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Зараз ви читаєте новину «"Звільнення Капелло не має нічого спільного зі справою Террі" - Марадона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути