пʼятниця, 11 вересня 2009 12:24

Зірка англійського футболу очолить збірну Таїланду

Зірка англійського футболу очолить збірну Таїланду

Колишній капітан збірної Англії з футболу Брайан Робсон стане новим головним тренером національної команди Таїланду. За словами президента Асоціації футболу Таїланду Вораві Макуді, Робсону вже направлена офіційна пропозиція, і, швидше за все, англійський фахівець її прийме, повідомляє AFP.

Макуді додав, що пропозиція Асоціації футболу Таїланду зацікавила Робсона. Остаточну відповідь англієць дасть до кінця наступного тижня. Якщо він вирішить очолити збірну Таїланду, то прилетить до цієї країни в жовтні.

Протягом останнього року головним тренером збірної Таїланду був британський фахівець Пітер Рід, але в середу, 9 вересня, його відправили у відставку. Рід вже знайшов нову роботу: тепер він буде помічником головного тренера в клубі англійської прем"єр-ліги "Сток Сіті".

52-річний Брайан Робсон грав за збірну Англії з 1980 по 1991 рік. Він провів за національну команду 90 матчів і забив 26 голів. За роки тренерської кар"єри Робсон працював з англійськими клубами "Мідлсбро", "Бредфорд", "Вест Бромвіч" і "Шеффілд Юнайтед".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Зірка англійського футболу очолить збірну Таїланду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути