понеділок, 12 грудня 2016 16:26

Журналіст розповів, від чого залежатиме доля Реброва

Журналіст розповів, від чого залежатиме доля Реброва
Фото: sport.ua

Можливу долю Сергія Реброва в матчі "Динамо" - "Шахтар" вирішуватиме не результат зустрічі, а якість гри киян і їхня самовіддача на полі.

Про це Gazeta.ua сказав відомий спортивний журналіст Микола Несенюк.

"Я третій рік усюди відкрито кажу: той "іспанський" футбол, у який намагається грати "Динамо", шкодить команді. З ним вона ніколи нічого не виграє. Ми вже "Ворсклу" обіграти не можемо. Нам треба повертатися до нашого українського футболу – дві-три передачі і т. д.

Рауль Ріанчо два роки ставив "Динамо" цю "іспанську" тактику. Без нього вона не працює. Дійшла до певного рівня – і зупинилася, перестала давати результат. Ребров спробував продовжити цю справу – не вийшло. Думаю, він зробив висновки.

Завжди кажуть, що виграє команда – програє тренер. Якщо "Динамо" виграє в "Шахтаря" 3:0, знову будуть кричати: "Наш герой Сергей Ребров!" Я вважаю, головним у цьому матчі буде не результат. Статися може все, що завгодно. Але якщо кияни будуть на полі виглядати безпорадними, якщо не буде нової ідеї, тоді можна буде казати про радикальні зміни", - каже експерт.

Матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться сьогодні, на НСК "Олімпійський". Початок – о 19:00. Текстовий он-лайн проведе наш сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці в "Шахтарі" нічого не вирішують" - Несенюк

Зараз ви читаєте новину «Журналіст розповів, від чого залежатиме доля Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути