Ексклюзиви
середа, 09 січня 2019 11:02

Зозуля врятував життя одноклубнику - відео

Український нападник "Альбасете" Роман Зозуля надав першу медичну допомогу партнеру з команди під час гостьового матчу другого іспанського дивізіону з "Гранадою" (1:1).

На 23 хв. гравець "Гранади" Герман Санчес високо піднятою ногою вдарив в обличчя нападника "Альбасете" Рея Маная, який втратив свідомість. Зозуля першим кинувся на допомогу одноклубнику і допоміг тому прийти до тями. Маная відразу відвезли до госпіталю, де лікарі, крім саден, констатували у футболіста перелом носа.

Автор: ФК "Альбасете"
 

У вівторок, 8 січня, форвард збірної Албанії Манай, прийшовши на тренування, вперше побачив партнерів після того, що сталося. Насамперед футболіст звернувся до Зозулі зі словами: "Ти врятував мене", повідомляє 5maseldescuento.es.

Після 20 турів "Альбасете" із 38 очками займає в турнірній таблиці Сегунди друге місце, на один пункт відстаючи від "Гранади" і на 2 випереджаючи "Депортіво" і "Малагу". Роман Зозуля у 17 поєдинках сезону забив 4 м'ячі і віддав одну результативну передачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зозуля зустрівся з фанатами і розіграв футболки "Альбасете"

Зозуля провів 33 матчі і 4 м'ячі у футболці збірної України.

Зараз ви читаєте новину «Зозуля врятував життя одноклубнику - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути