субота, 16 листопада 2013 14:31

Зозуля та Ярмоленко засмажили "галльських півнів" за рецептом Фоменка
63

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Збірна України здобула перемогу над Францією в першому матчі плей-оф раунду ЧС-2014. Синьо-жовті виграли з рахунком 2:0.

До початку матчу півгодини. Стадіон заповнений приблизно наполовину, люди поступово підтягуються. На спинках сидінь - модулі у вигляді українського прапора.

"Розігріває" глядачів "Піккардійська терція". Вона ж виконує і гімн України, колективу "акомпанує" весь стадіон. У руках у вболівальників модулі - прапори.

Вже на 6-й хвилині Ярмоленко у своєму фірмовому обвідному стилі перевірив пильність голкіпера французів Льоріса - останній заволодів м'ячем. Не реалізували свої моменти в першому таймі також Едмар і Коноплянка. Перший неточно пробив головою після передачі справа Ротаня, другому пробити завадив захисник.

На 6 -й хвилині збірна України відкрила рахунок. Передача Степаненка у штрафний знайшла Едмара, той, у свою чергу, відпасував на Зозулю, який у боротьбі з захисником проштовхнув м'яч у сітку воріт Льоріса.

Потім було щастя на боці збірної України після виходу один на один Насрі і удару Сіссоко. У обіх випадках на висоті був голкіпер Андрій П'ятов.

Подвоїли синьо-жовті свою перевагу на 83-й хвилині, коли був призначений пенальті за фол Косельні за Зозулі: з 11-метрової позначки точним був Ярмоленко. Цей рахунок зберігся до фінального свистка, "галльські півні" так і не змогли переламати хід матчу.

"Рецепт в Парижі? Коли приходиш в аптеку - рецепт забирають. Тому нам потрібно шукати новий рецепт, у нас є кілька днів", - сказав на післяматчевій прес-конференції наставник збірної України Михайло Фоменко.

Відзначимо, що команди завершували матч удесятьох: у французів червону картку отримав Косельні, в українців - Кучер.

Зараз ви читаєте новину «Зозуля та Ярмоленко засмажили "галльських півнів" за рецептом Фоменка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути