четвер, 23 листопада 2017 22:24

"Зоря" в Лізі Європи програла вдруге поспіль

"Зоря"  в Лізі Європи програла вдруге поспіль
Підопічним Юрія Вернидуба знову не вдалося перемогти "Естерсунд". Фото: footboom.com

Луганська "Зоря" знову програла в Лізі Європи. Після поразки від німецької "Герти" в минулому турі, цього разу в Швеції луганці поступилися місцевому "Естерсунду" 0:2.

"Зоря" розпочала гру ніби це не професійний клуб, а колектив фізкультури. Луганці ніяк не могли зачепитися за м'яч і дозволяли шведам творити на полі все, що ті хотіли. Дивом гості в ці хвилини не пропустили.

Десь на 15 хвилині луганці згадали, що вони теж отримують гроші за гру у футбол. Кілька разів підопічним Вернидуба вдалося наблизитися до воріт "Естерсунда", а на 31-ій хвилині Опанасенку вдалося навіть пробити в площину воріт.

Дивно, але господарям вдалося відкрити рахунок після помилки арбітра. Суддя свиснув офсайд у Громова, коли його й близько не було. Шведи швидко розіграли м'яч і Едвардс з кута штрафного майданчика точно пробив у дальній кут 1:0.

У другій половині гри "Зоря" спохопилася й провела кілька небезпечних атак. Однак гостям не щастило. Двічі били впритул Юрі й Харатін і не змогли переграти голкіпера. Плюс удари гравців "Зорі" були явно не більярдними. Натомість знову забили шведи. Годос пройшов півполя й пробив у дальній кут 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мужики": як "Зоря" здобула історичну перемогу в Лізі Європи

Естерсунд: Кейта – Сомі, Петтерссон, Папаяннопулос, Мукійбі – Башіру, Нурі (к), Едвардс – Геро, Годдос, Сема.

Зоря: Лунін – Опанасенко, Сваток, Гречишкін, Сухоцький – Харатін, Андрієвський (Бабенко, 60) – Караваєв (к), Гордієнко, Громов (Луньов, 46) – Юрі (Сілас, 77).
Голи: Едвардс, 39, Годдос, 78

Попередження: Едвардс, Андрієвський, Караваєв, Бабенко, Сваток.

"Естерсунд" достроково вийшов в 1\16 фіналу. "Зорі" конче необхідно буде перемагати "Атлетік", який удома переграв "Герту" 3:2. Матч з "Атлетіком" відбудеться 7 грудня на "Арені-Львів". Початок о 22:05, текстовий онлайн – Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" в Лізі Європи програла вдруге поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути