Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 19:03

"Зорі" заборонили грати на домашньому стадіоні

"Зорі" заборонили грати на домашньому стадіоні

У четвер, 10 березня, на засіданні Комітету ФФУ з питань стадіонів і безпеки проведення змагань розглядалися обставини матчу 21-го туру чемпіонату України між луганською "Зорею" та луцькою "Волинню", зокрема, незадовільний стан поля на стадіоні "Авангард" у Луганську. У зв'язку з цим Комітет прийняв кілька рішень.

Так, заборонене проведення футбольних матчів на стадіоні "Авангард" до приведення футбольного газону арени в належний стан, згідно з Регламентом інфраструктури та заходів безпеки проведення змагань. Узагалі, в разі невиконання регламентних вимог "Авангард" ризикує не бути включеним до Реєстру стадіонів, на яких дозволено проводити матчі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги сезону 2011/12 рр.

Керівництву ФК "Зоря" терміново треба підготувати для домашніх матчів резервний стадіон із чинного Реєстру стадіонів і проінформувати про це керівництво ФФУ. Недоліки, які треба усунути на стадіоні "Авангард": відсутність штучного підігріву, штучного освітлення та належної дренажної системи футбольного поля.

Президент "Зорі" Геллер і президент Прем'єр-ліги Данилов проінформовані відповідними листами про рішення Комітету ФФУ з питань стадіонів і безпеки проведення змагань.

Зараз ви читаєте новину «"Зорі" заборонили грати на домашньому стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути