Ексклюзиви
середа, 02 травня 2012 15:23

"Золотий матч" відбудеться у Запоріжжі - офіційно

"Золотий матч" відбудеться у Запоріжжі - офіційно
"Славутич-Арена" вміщує майже 12 тисяч глядачів ФОТО: football.ua

Українська Прем'єр-ліга (УПЛ) вже сьогодні офіційно оголосила своє рішення щодо місця проведення золотого матчу поточного чемпіонату України, на випадок, якщо в його проведенні виникне необхідність.

Як повідомляє офіційний сайт УПЛ, цей можливий поєдинок прийме 13-го травня Запоріжжя, а точніше - місцевий стадіон "Славутич-Арена". Таким чином, неофіційна інформація, поширена ще позавчора, знайшла своє офіційно підтвердження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запоріжжя, Суми, Одеса - прем'єр-ліга ще не визначилася зі стадіоном для "золотого" ??матчу

Нагадаємо, за два тури до закінчення української першості лідерство ділять між собою київське "Динамо" і донецький "Шахтар" - в обох команд рівна кількість набраних очок. У разі, якщо такий стан речей збережеться аж до завершення чемпіонату, то, згідно з регламентом, доля чемпіонства вирішуватиметься в очному поєдинку між цим командами, який і отримав назву "Золотий матч".

Додамо, що окрім Запоріжжя, Прем'єр-ліга також розглядала ще два варіанти для проведення золотого матчу - Одесу та Суми. Міста ж, які будуть приймати матчі Євро-2012, в розрахунок не бралися, оскільки вже 11-го травня їх стадіони перейдуть в повне управління УЄФА, яка з цього дня почне безпосередню підготовку арен до чемпіонату Європи.

 

Зараз ви читаєте новину «"Золотий матч" відбудеться у Запоріжжі - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути