четвер, 23 лютого 2012 16:30

"Жодної розмови з Рибкою не було. Я дуже ображений на нього"- Луческу

"Жодної розмови з Рибкою не було. Я дуже ображений на нього"- Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що голкіпер команди Олександр Рибка сам винен у своїй дискваліфікації, яку наклала на гравця УЄФА за вживання допінгу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Ніякої розмови у нас не було. Я дуже ображений на нього. Звик, що мої стосунки з футболістами завжди будуються на взаємній довірі. Зазвичай ми всі один одному говоримо в обличчя, а не ховаємося. Рибка був зобов'язаний сказати або мені, або лікарю, що з ним відбувається, що він збирається робити. В усякому разі, він мав проконсультуватися. Ніхто з професіоналів не може дозволити собі самостійно вирішувати певні питання, враховуючи те, що потім ці моменти можуть відбиватися на іміджі клубу і самого футболіста. Так що розмов у нас ще не було.

Будемо чекати, що дасть апеляція, і потім приймемо якесь рішення. Звичайно, він помилився, але він наш гравець і їм залишається. Зробимо все можливе, щоб йому допомогти", - сказав Луческу, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, голкіпер донецького "Шахтаря" і національної збірної України Олександр Рибка був викритий в прийомі допінгу. УЄФА дискваліфікував його на 2 роки. В даному випадку дискваліфікація передбачає повну заборону на участь у професійних футбольних матчах, включаючи контрольні поєдинки. "Шахтар" подав апеляцію на це рішення.

Зараз ви читаєте новину «"Жодної розмови з Рибкою не було. Я дуже ображений на нього"- Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути