Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 10:12

Знайшли 300 млн рублів на порятунок клубу "Хімки"

Футбольний клуб "Хімки" залишиться в російській прем"єр-лізі в сезоні-2009. Про це пише газета "Спорт-Експрес". Уряд Московської області зміг знайти в регіональному бюджеті близько 300 мільйонів рублів на збереження клубу в елітному дивізіоні чемпіонату Росії. Офіційно про виділення коштів поки не оголошено.

За даними видання, головним претендентом на пост нового наставника "Хімок" є Костянтин Сарсанія, який раніше працював тренером "Спортакадемклуба" і радником президента пітерського "Зеніту" з трансферних питань. За словами Сарсанії, у нього вже була попередня розмова з керівництвом клубу.

На початку грудня 2008 року прес-служба губернатора Московської області розповсюдила повідомлення про об"єднання "Хімок" з іншим підмосковним клубом прем"єра "Сатурном". Повідомлялося, що об"єднана команда базуватиметься в Раменському, а грати поперемінно на стадіонах в Раменському і Хімках. Головною причиною злиття команд називалася складна економічна ситуація в Підмосков"ї.

Згодом було оголошено, що об"єднання відбудеться фактично шляхом ліквідації "Хімок". Передбачалося, що всі гравці клубу стануть вільними агентами, а домашні матчі на стадіоні в Хімках проводитиме тільки московське "Динамо". В тому випадку, якщо б "Хімки" були виключені з прем"єр-ліги, їх місце повинен був зайняти КАМАЗ з Набережних Чєлнів, що фінішував на третьому місці в першому дивізіоні в сезоні-2008.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли 300 млн рублів на порятунок клубу "Хімки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути