Ексклюзиви
четвер, 25 листопада 2021 08:47

Зінченко переміг Мессі, а "Брюгге" провалилося без Соболя: результати матчів Ліги чемпіонів

Зінченко переміг Мессі, а "Брюгге" провалилося без Соболя: результати матчів Ліги чемпіонів
Олександр Зінченко вже п'ять років грає в складі "Ман Сіті". Фото:REUTERS

24 листопада відбулися матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів в групах А, В, С та D.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

У групі А "Брюгге" вдома розгромно програв "Лейпцигу" -0:5. Еміль Форсберг та Крістофер Нкунку зробили по дублю. Гравець збірної України в складі чемпіона Бельгії Едуард Соболь участі у матчі не брав.

У іншому матчі групи "Ман Сіті" здобув вольову перемогу над ПСЖ -2:1. Гості відкрили рахунок у матчі на початку другого тайму зусиллями Кіліана Мбаппе.

"Містяни" відповіли голами Рахіми Стерлінга та Гарбріела Жезуса. Півзахисник збірної України Олександр Зінченко вийшов в стартовому складі "МС" та був замінений у другому таймі.

У турнірній таблиці "МС" має 13 балів, на чотири менше у ПСЖ. Обидві команди гарантували собі вихід у 1/8 турніру. "Брюгге" та "Лейпциг" посперечаються за третє місце в останньому турі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Динамо" програло "Баварії"

У групі В "Ліверпуль" на класі розібрався із "Порту" -2:0. У іншому матчі "Мілан" гостях здолав чемпіонат Іспанії "Атлетико" -1:0. Єдиний гол у матчі забив Жуніор Мессіас в кінці поєдинку.

"Ліверпуль" займає перше місце у групі та гарантував собі вихід наступного раунду. Порту має - п'ять очок, а у "Мілана" та "Атлетико" на один пункт менше.

У групі С "Аякс" здобув вольову перемогу над "Бешикташем" в гостях -2:1, а "Спортинг" переміг "Боруссію" Дортмунд - 3:1.

У чемпіонат Нідерландів стовідсотковий результат у п'яти матчах. У "Спортинга" - дев'ять очок, на три менше у "Боруссії". Замикає таблицю "Бешикташ", який очок не здобував.

Українські клуби невдало виступили у п'ятому турі Ліги чемпіонів. "Динамо" вдома програло "Баварії" - 1:2, а "Шахтар" в гостях поступився "Інтеру" - 0:2. Обидві команди втратили шанси піднятися з останнього місця у групі.

7-8 грудня відбудеться останній тур Ліги чемпіонів. "Динамо" в гостях зіграє проти "Бенфіки", а "Шахтар" вдома поміряється силами із "Шерифом".

Зараз ви читаєте новину «Зінченко переміг Мессі, а "Брюгге" провалилося без Соболя: результати матчів Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути