Ексклюзиви
неділя, 07 березня 2021 20:35

Зінченко й "Сіті" програли у дербі Манчестера

Зінченко й "Сіті" програли у дербі Манчестера
У першому колі суперники зіграли в безгольову нічию. Фото: Reuters

"Манчестер Сіті" перервав свою вражаючу серію із 21 перемоги поспіль. Сталося це в дербі з "Манчестер Юнайтед". Підопічні Гвардіоли поступилися – 0:2. Авторами забитих м'ячів стали Бруну Фернандеш і Люк Шоу.

"Сіті" жахливо почав матч. Вже на 40-ій секунді Жезус збив у власному карному майданчику Марсьяля і Бруну Фернандеш чітко реалізував пенальті. "Городяни" довго відходили від шоку й ледь непропустили другий гол. Однак до 20-ої хвилини підопічні Гвардіоли звично затиснули гостей на їхній половині поля. Найнебезпечнішим моментом був удар Зінченка на 24-ій хвилині, коли Хендерсон з превеликими труднощами парирував постріл українця.

Свідком перемоги став сер Алекс Фергюсон, який самотньо сидів на трибуні

На початку другого тайму здавалося, що господарі ось-ось зрівняють рахунок. В одному з моментів Родрі влучив у поперечину. Однак у зворотній атаці Шоу протягнув м'яч через пів поля, обігрався з Рашфордом і спіймав Едерсона на протиході – 0:2.

Свідком перемоги став легендарний тренер "Юнайтед" сер Алекс Фергюсон, який самотньо сидів на трибуні. Мабуть, він давно не бачив такої кількості заблокованих "червоними дияволами" ударів та передач суперника. Практично кожна дія "городян" блокувалася гравцями "червоного" Манчестера.

Олександр Зінченко попри поразку його клубу зіграв дуже достойно. З його флангу не було забито жодного м'яча. Зінченко підключався до атак ледь не частіше самого Рахіма Стерлінга, якому ніяк не вдавався його фірмовий дриблінг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" хоче підняти Зінченку зарплату майже у 5 разів

Попри поразку "Манчестер Сіті" залишився лідером чемпіонату Англії. У "городян" –65 залікових балів. У "Манчестер Юнайтед" – 54.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко й "Сіті" програли у дербі Манчестера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути