неділя, 04 березня 2007 13:53

Зідан знає причину кризи "Реала"

 

Колишній капітан збірної Франції Зінедін Зідан, 34 роки, порадив мадридському "Реалу" виграти будь-який трофей, щоб вийти із смуги невдач. Півзахисник, який останні п"ять років кар"єри відіграв за мадридський клуб, упевнений, що "Реал" знов домінуватиме в Іспанії і Європі, повідомляє Лєнта.ру.

- Коли такий клуб, як "Реал", довго нічого не виграє, багатьом здається, що необхідно терміново щось міняти. Але насправді, будь-яка перемога в будь-якому турнірі може допомогти гравцям знайти впевненість у власних силах. Упевнений що якщо мої колишні одноклубники виграють будь-який титул, то потім вони знов вийдуть на той рівень, який допомагав їм вигравати все і в Іспанії, і в Європі, - сказав Зідан.

За п"ять років, поки француз грав у складі "Реала", "королівський клуб" виграв два трофеї - Лігу чемпіонів в 2002 році і чемпіонат Іспанії в 2003. З того часу мадридці більше нічого не вигравали. У нинішньому році "Реал" зберігає шанси на перемогу в Лізі чемпіонів (у першому матчі 1/8 фіналу команда переграла "Баварію" з рахунком 3:2) і в чемпіонаті Іспанії, хоч і відстає від лідера, "Севільі", на сім очок.

Зараз ви читаєте новину «Зідан знає причину кризи "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути