субота, 12 серпня 2017 15:16

Зідан вибив вдвічі більшу зарплату в "Реалі"

Зідан вибив вдвічі більшу зарплату в "Реалі"
"Реал" підписав з Зіданом трирічний контракт

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан вперше прокоментував новий контракт з клубом.

Видання AS написало, що "Реал" підписав з Зіданом трирічний контракт з річним окладом в розмірі 8 мільйонів євро. Згідно з новим контрактом, зарплата Зідана збільшиться майже вдвічі. Ще в угоді будуть прописані бонуси за виграні трофеї.

На передматчевій прес-конференції перед першою грою за Суперкубок Іспанії з "Барселоною" французький фахівець не став цього заперечувати.

"Так, я щасливий, але це нічого не означає. Я можу підписати контракт на десять, двадцять років, але я знаю, де перебуваю. В "Реалі" я живу сьогоднішнім днем і насолоджуюся своєю роботою, але також розумію, що вже завтра можу бути звільнений. Це навіть не обговорюється", - цитує Зідана AS.

45-річний Зінедін Зідан грав за "Реал" в якості футболіста в 2001-06 роках, а з січня 2016-го тренує першу команду "вершкових".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легенди "Реала" вразили спільним фото

За півтора року під його керівництвом "Реал" двічі виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, а також по разу тріумфував в Прімері і на клубному чемпіонаті світу. Все це робить француза одним з найуспішніших тренерів "Реала" за всю історію клубу.

Зараз ви читаєте новину «Зідан вибив вдвічі більшу зарплату в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути