Ексклюзиви
пʼятниця, 29 жовтня 2010 15:55

Зідан буде "щось підказувати" Моуріньо в "Реалі"

Зідан буде "щось підказувати" Моуріньо в "Реалі"

Колишній французький футболіст Зінедін Зідан працюватиме в штаті мадридського "Реала", але не тренером. У Королівському клубі він виступав у якості гравця.

Після переговорів з президентом Флорентіно Пересом іменитий француз призначений першим помічником головного тренера мадридського клубу Жозе Моуріньо.

"Зідан буде допомагати Моуріньо, співпрацювати з ним. Він буде передавати свій, як тренеру, так і команді, щось підказувати. Також Зідан буде перебувати на тренерській лаві під час матчів", - сказав Перес. Крім того, Зідан буде радником і самого Переса.

Дебют Зідана на тренерській лаві відбудеться в середу, 3 листопада у виїзному матчі "Реала" в Лізі чемпіонів проти італійського "Мілана".

Свого часу Зідан тричі визнавався кращим футболістом планети за підсумками року. Сам колишній півзахисник збірної Франції, чемпіон світу-98 і чемпіон Євро-2000 не виключає того, що в майбутньому почне тренерську кар'єру.

За матеріалами sport.delfi.ua

Зараз ви читаєте новину «Зідан буде "щось підказувати" Моуріньо в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути