середа, 04 травня 2011 09:13

"Згоден з Моурінью - нам би не дали пройти далі" - тренер "Реала"

"Згоден з Моурінью - нам би не дали пройти далі" - тренер "Реала"

Асистент тренера мадридського "Реала" Айтор Каранка на післяматчевій прес-конференції обурювався з приводу рішення арбітра, який відмінив взяття воріт "Барселони" Ігуаїном за рахунку 0:0 у півфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів.

"Правий був Моурінью - нам би не дали пройти", - заявив асистент, який заміняв на прес-конференції дискваліфікованого головного тренера "Реала". - "Якби перший матч закінчився нульовою нічиєю, а у нас був би Пепе, то все могло скластися інакше.

Тренер відзначив, що всі його дії були попередньо узгоджені з наставником команди.

"До гри ми говорили з Моурінью, з командою і гіпотетично розглядали результати. Ми більше говорили про гравців і їх стан. Те ж саме було з "Осером". У нас не було з ним зв'язку, але я знав усе, що він хотів зробити", - сказав Каранка.

Нагадаємо, матч-відповідь ? фіналу Ліги Чемпіонів між "Барселоною" і мадридським "Реалом" завершився внічию 1:1. Рахунок на 54-й хвилині відкрив Педро, через десять хвилин "вершкові" відновили рівновагу завдяки точному удару Марсело.

Зараз ви читаєте новину «"Згоден з Моурінью - нам би не дали пройти далі" - тренер "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути