середа, 28 липня 2010 18:06

Жеребкування Ліги Чемпіонів і Ліги Європи відбудеться 6 серпня

Жеребкування Ліги Чемпіонів і Ліги Європи відбудеться 6 серпня

Офіційний сайт УЄФА повідомив, що чергова церемонія жеребкування єврокубкових турнірів пройде в штаб-квартирі організації в швейцарському Ньоні 6 серпня.

Жеребкування Ліги Чемпіонів почнеться о 13.00 за київським часом, а Ліги Європи - в 14.30. Десять команд, що йдуть у найпрестижнішому єврокубку "Шляхом чемпіонів", будуть розбиті в рівній кількості на сіяні і несіяних відповідно з коефіцієнтами в клубному рейтингу УЄФА.

"Шляхом представників ліг", а саме так з нового сезону називається стадія для клубів, які залишилися без золота, в Лізі чемпіонів йдуть команди з 15 провідних асоціацій Європи. У раунді плей-офф п"ять команд з найвищими коефіцієнтами будуть поміщені в чашу для сіяних, і стільки ж клубів - у чашу для несіяних.

У Лізі Європи 1974 команди будуть розбиті на п"ять груп по десять клубів і дві по 12. У кожній групі буде порівну сіяних і несіяних команд. Клуби з однієї національної асоціації не можуть грати один з одним.

За матеріалами УЄФА

Зараз ви читаєте новину «Жеребкування Ліги Чемпіонів і Ліги Європи відбудеться 6 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути