Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2011 11:42

"Зеніт" вирішив позбутися любителя п'яної їзди

"Зеніт" вирішив позбутися любителя п'яної їзди

Пітерський "Зеніт" вирішив розлучитися з півзахисником Олексієм Іоновим, який кілька разів попався на надмірному вживанні алкоголю. В даний час клуб шукає покупця на Іонова, який може бути проданий в клуб прем'єр-ліги чи першого дивізіону (ФНЛ) найближчою зимою, повідомляє інтернет-видання Bobsoccer.ru.

Можливо, "Зеніт" продасть півзахисника за символічну суму. Раніше генеральний директор клубу Максим Митрофанов заявив, що Іонова надається останній шанс виправитися, але, за даними Bobsoccer.ru, цей шанс не є реальним.

Минулий раз Іонов попався на зловживанні алкоголем в ніч на 2 листопада, коли він був затриманий за кермом автомобіля в стані алкогольного сп'яніння. Гравця посадили на карантин із забороною залишати тренувальну базу "Зеніту". В даний час він знаходиться в розташуванні другої збірної Росії.

Крім того, футболіста було позбавлено водійських прав на 1,5 року.

2 листопада колишній тренер "Зеніту" Герман Зоніна в інтерв'ю "Советскому спорту" розповів, що Іонов напився не вперше. "Четвертий раз вже напивається людина, люди, які знають, мені розповідали", - сказав Зоніна, порадивши вигнати гравця з футболу.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" вирішив позбутися любителя п'яної їзди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути