пʼятниця, 15 травня 2009 10:07

"Зеніт" відправився до Італії за Яквінтою

"Зеніт" відправився до Італії за Яквінтою
Сьогодні представники "Зеніту" відправляться до Італії для переговорів з "Ювентусом" про покупку нападника Вінченцо Яквінти, повідомляє LaStampa.

За інформацією видання, "Ювентус" погодиться продати Яквінту у випадку, якщо російський клуб запропонує значну суму за його трансфер.

Відзначимо, нещодавно італійський клуб витратив близько 25 мільйонів євро на покупку півзахисника "Вердера" Дієго, тому, можливо, для покриття витрат погодиться відпустити Яквінту в "Зеніт".

Сам Яквінта висловив бажання залишитися в туринському клубі.

Тоді півзахисник "Вердера" Дієго прокоментував вислови свого агента Дієго Джакомо Петроліто про те, що бразилець вже підписав контракт з "Ювентусом" так:

"Ми вже про все домовилися з "Ювентусом", операція буде оформлена до п"ятниці. Якщо обидва клуби поставлять свої підписи, наступний сезон почну в Туріні.

Я ще не підписав офіційний контракт з "Ювентусом", але до п"ятниці це зроблю. Рішення про трансфер ухвалене вчасно", - сказав Дієго.

Додамо, що сам Яквінта висловив бажання залишитися в туринському клубі та готовий підписати новий контракт зі "Старою сеньйорою".

Kreiszeitung Syke, La Stampa, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" відправився до Італії за Яквінтою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути