неділя, 16 жовтня 2011 11:26

"Зеніт" вдома не зумів забити "Динамо"

"Зеніт" вдома не зумів забити "Динамо"

Всі лідери чемпіонату Росії з футболу зіграли внічию в матчі 27-го туру. Про це повідомляється на сайті прем'єр-ліги.

"Зеніт" завершив безгольовою нічиєю зустріч з "Динамо". Українець Андрій Воронін відіграв весь матч. Це дозволило пітерському клубу залишитися на першій сходинці турнірної таблиці. Динамівці перебувають на третьому місці.

У іншому матчі 27-го туру ЦСКА, який займає другу строчку, зіграв внічию з грозненським "Тереком". По ходу зустрічі армійці вели з рахунком 2:0: на 39-й хвилині відзначився Вагнер Лав, а на 47-й - Сейду Думбія. Команду з Чечні врятували від поразки точні удари Олександра Павленка та Жозе Маурісіо на 67-й і 68-й хвилинах. ЦСКА, як і раніше, відстає від "Зеніта" на два очки.

Тим часом "Краснодар" в домашньому матчі обіграв "Ростов" з рахунком 2:0. У складі господарів відзначилися Євген Шіпіцін і Рамос Жоазіньо.

Ведучі боротьбу за виживання "Крилья Совєтов" завершили нульовою нічиєю зустріч з нижегородської "Волгою". Таким чином, Самарці поки залишаються на 14-му місці, але іншим аутсайдерам - "Спартаку" з Нальчика і "Томі" - ще належить зіграти свої матчі 27-го туру.

Решта зустрічей туру відбудуться у неділю, 16 жовтня. "Амкар" зустрінеться з "Кубанню", московський "Спартак" відправиться в гості до "Рубіну", "Спартак" з Нальчика зіграє з "Анжи", а "Локомотив" - з "Томью".

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" вдома не зумів забити "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути