пʼятниця, 14 жовтня 2011 09:25

Воронін став найкращим футболістом місяця в СНД

Воронін став найкращим футболістом місяця в СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" опублікувала результати чергового референдуму "Зірка" для визначення кращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії.

Переможцем за підсумками вересня став нападник московського "Динамо" і збірної України Андрій Воронін, який набрав 65 балів. Другу позицію зайняв російський півзахисник пітерського "Зеніту" Роман Широков (36 балів), а замкнув трійку лідерів нападаючий донецького "Шахтаря" і збірної Вірменії Генріх Мхітарян (33 бали).

Відзначимо, що Воронін вже втретє в цьому році стає переможцем "Зірки": раніше українець був визнаний кращим на пострадянському просторі за підсумками червня і липня.

Не дивно, що Воронін продовжує впевнено лідирувати й у загальному рейтингу "Зірки" за поточний рік (січень - вересень): в активі форварда збірної України 248 балів, що на 18 пунктів більше, ніж у його найближчого переслідувача в особі нападаючого пітерського "Зеніту" Олександра Кержакова (230 балів).

Третя позиція в загальному заліку "Зірки" - за українським півзахисником мюнхенської "Баварії" Анатолієм Тимощуком (117 балів).

Зараз ви читаєте новину «Воронін став найкращим футболістом місяця в СНД ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути