Ексклюзиви
субота, 23 серпня 2008 18:33

"Зеніт" продав Аршавіна

"Зеніт" продав Аршавіна
Пітерський "Зеніт" продав форварда збірної Росії Андрія Аршавіна англійському ФК "Тоттенхем" за 20 млн фунтів стерлінгів.

"Керівники російського і британського клубів визначили суму відступних за форварда, що складе 20 млн фунтів стерлінгів", передає The Times.

Нагадаємо, Андрій Аршавін після того, як відмінно зіграв на чемпіонаті Європи, став об"єктом пильної уваги зарубіжних клубів. На нього претендували такі гранди європейського футболу, як англійські "Арсенал" та "Челсі", іспанська "Барселона".

Сам футболіст виявляв велике бажання виступати за каталонську "Барселону", про яку він мріяв з дитинства. Але "Зеніт" вимагав дуже велику суму за свого футболіста, і тим самим "Барселону" злякав.

Врешті-решт, "Тоттенхем" проявив найбільшу наполегливість в бажанні придбати Аршавіна, але все питання упиралося в гроші.

Аршавін дуже хотів перебратися до Англії. Тепер, після того, як клуби, за інформацією авторитетної британської газети, домовилися про трансфер, Аршавін залишить Росію та спробує себе в англійській Прем"єр-лізі, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" продав Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути