четвер, 25 квітня 2013 11:28

Збиті вершки по-дортмундськи: Левандовські поставив "Реал" на коліна
15

Фото: Reuters

У середу, 24 квітня, в першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів дортмундська "Боруссія" розгромила мадридський "Реал". Покером відзначився польський форвард Роберт Левандовські.

Глядачі Сигнал Ідуна Парк стали свідками обережного початку матчу, в якому "Боруссія" все ж виділялася зібраністю командних дій. Ця якість принесла плоди вже на 8-й хвилині, коли Левандовські самовіддано відгукнувся на передачу зліва у воротарський від Гетце.

"Боруссія" продовжувала діяти максимально зосереджено й дбайливо розпоряджалася м'ячем на чужій половині поля. "Реал" же зумів вирівняти гру ближче до 20-ї хвилині і провести непоганий відрізок, який запам'ятався парою моментів у Роналду, однак найбільш характерним символом цього періоду варто вважати навіси в штрафний від Хабі Алонсо. Однак успіх "бланкос" принесла швидка контратака, в якій Озіл своєю професорською передачею вивів Роналду на порожній кут воріт.

Вирівнявши гру і рахунок до екватора матчу, здавалося, підопічні Жозе Моурінью візьмуть нитки гри в свої руки\ноги і на класі охолодять запал футболістів "Боруссії". Однак якщо гол від Левандовські на 8-й хвилині можна назвати неприємною несподіванкою, то 3 його м'яча протягом 16-ти хвилин другого тайму з 50-ї по 66-ту - натурально шокували чемпіона Іспанії. Роберт у відповідальний для команди момент, продемонстрував не тільки незвичайний талант форварда, результативно завершивши старання партнерів, а й лідерські якості.

Подібний поворот подій остаточно вибив з колії футболістів іспанського клубу, які все ж, ближче до фінального свистка - двічі були близькі до більш приємного перед домашнім матчем результату зустрічі в Дортмунді. Але спочатку Роналду, а під завісу поєдинку молодому Варану не вистачило точності, щоб скоротити розрив у рахунку, повідомляє СПОРТ bigmir)net.

Зараз ви читаєте новину «Збиті вершки по-дортмундськи: Левандовські поставив "Реал" на коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути