четвер, 29 квітня 2010 11:44

Збірна України зіграє домашній матч з Аргентиною

Збірна України зіграє домашній матч з Аргентиною

Восени цього року національна збірна України проведе домашній спаринг з командою Аргентини. За можливість перевірити свої сили з однією з найсильніших збірних світу, ФФУ заплатить близько півтора мільйона доларів. Про це повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.

"Зі збірною Аргентини наша команда зіграє 12 жовтня. У якому місті пройде ця гра поки що невідомо, - каже Лашкул. - 8 жовтня ми зіграємо з Канадою. Можливо, ця гра пройде у Львові. Ведемо також переговори про матчі 17 листопада з чехами. Якщо не вдасться з ними домовитися, у нас є і запасні варіанти: збірні Іспанії, Італії або Швейцарії ".

А в наступному році збірна України може зіграти зі збірною Бразилії. Ціна цього питання вища, в порівнянні з Аргентиною. "Чарівники м'яча" готові приїхати в Україну за два мільйони доларів.

За словами Володимир Лашкула, бюджет нашої збірної на підготовку до Євро-2012 складе близько 40 мільйонів гривень.

"Одна домашня товариська зустріч обходитися нам у мільйон гривень. Виїзна, звичайно, дорожче, десь півтора мільйона гривень, - говорить віце-президент ФФУ. - Лише підготовка стадіону в Харкові нам буде коштувати 100 тисяч гривень, у Львові, напевно, стадіон обійдеться на 50 тисяч дорожче ".

Схоже, матчі збірної України і далі буде показувати ТРК "Україна". ФФУ вже продала права на трансляцію своєму ексклюзивному комерційному агенту - ЗАТ "Україна Футбол Інтернешнл". А ця структура, в свою чергу, продала права якійсь іноземній компанії, яка зараз веде переговори з "Україною".

"ФФУ вже отримала за права на трансляції матчів збірної два мільйони євро. Потім ми будемо, відповідно до розробленої сітки, одержувати гонорар за кожен окремий матч "- зізнався Лашкул.

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє домашній матч з Аргентиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути