понеділок, 05 вересня 2016 23:41

Збірна України зіграла внічию з Ісландією у дебютному матчі Шевченка

Національна збірна України у дебютному матчі Андрія Шевченка зіграла внічию з Ісландією - 1:1.

Стартовий матч відбору на Кубок світу-2018 пройшов у Києві на НСК "Олімпійський" без глядачів.

 

Андрій Шевченко у своєму першому матчі у збірній здивував зі стартовим складом. Наставник залишив у запасі Романа Зозулю і Євгена Селезньова. Команда розпочала гру без номінальних нападників. Їх роль виконали Віктор Коваленко та Олександр Зінченко. Гравець ПСВ розташувався нижче. На флангах — Ярмоленко і Коноплянка.

У захисті теж не обійшлося без несподіванок. Соболь вийшов на лівому фланзі оборони. Бутко зіграв на правому. У центрі захисту діяла пара Ракицький — Кучер. Олександр вийшов на поле із капітанською пов'язкою.

 

Гості зіграли прогнозовано — за схемою 4-4-2 і майже тим складом, яким феєрили на Євро. Травмованого нападника Колбейна Сігторссона замінив Альфред Фінбогассон.

Форвард "Аугсбурга" одразу виправдав довіру тренера. Фінбогассон вивів Ісландію вперед на 5-й хв зустрічі. Б'ярнасон передачею низом у чужий штрафний майданчик вивів Фіннбогасона один на один. Альфред пробив у П'ятова. М'яч рикошетом від голови Кучера відскочив назад до ісландця і після цього опинився у воротах.

 

Українці змогли відігратися наприкінці тайму. Ракицький пробив з-за меж штрафного майданчика. Халльдорссон парирував м'яч перед собою. Але Ярмоленко влучно зіграв на добиванні.

У 2-му таймі Шевченко зняв Сидорчука і випустив Зозулю. Наприкінці зустрічі Україна могла вирвати перемогу, але Коноплянка не зміг реалізувати пенальті. Євген пробив повз ворота. 11-метровий заробив Бутко. До кінця гри рахунок не змінився.

 

В інших матчах нашої групи Хорватія вдома зіграла внічию з Туреччиною — 1:1, а Фінляндія і Косово теж переможця не визначили — 1:1.

Свій наступний матч у відборі на Кубок світу збірна України проведе на виїзді проти Туреччини 6 жовтня.

Кубок світу

Кваліфікація

Перший тур

Україна — Ісландія 1:1 (1:1 0:0)

Гол: Альфред Фінбогассон (5 хв), Ярмоленко (42 хв)

На 82-й хв Коноплянка не реалізував пенальті.

Україна - П'ятов, Ракицький, Соболь, Бутко, Кучер, Зінченко (Шахов, 90), Сидорчук (Зозуля, 63), Коноплянка, Степаненко, Ярмоленко, Коваленко.

Ісландія - Хальдерссон, Скуласон (Магнуссон, 41), Севарссон, Сігурдссон, Арнасон, Сігурдссон, Гудмундссон (Хадльвредссон, 85), Гуннарссон, Б'ярнасон (Траустасон, 75), Бедварссон, Фіннбогасон.

Попередження: Кучер (12), Гуннарссон (22), Фіннбогасон (59).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кваліфікація КС-2018. Україна - Ісландія - 1:1 (Коноплянка не забив пенальті)

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграла внічию з Ісландією у дебютному матчі Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути