Ексклюзиви
субота, 27 вересня 2008 14:34

Збірна України з футболу (U-17) перемогла Ісландію

Ісландія (U-17) - Україна (U-17) - 1:2 (1:0)

Голы : Еліссон, 16 - В. Коваль, 22; Нойок, 65

Україна: Данковіч, Кічин, Ордец, В. Коваль, Рижук, Нойок (Бабенко, 68), Короваєв, Довгий, Будківський (Прокипчук, 80+1), Іванко, Щедрий (Рябушко, 41).

На полі стадіону в Рейк"явіку підопічні Олександра Головка взяли першу перемогу в кваліфікаційному турнірі Євро-2009 та зберегли шанси на вихід в елітний раунд. Слід зазначити, що в порівнянні зі стартовим матчем, в якому "синьо-жовті" поступилися збірній Норвегії з розгромним рахунком 0:4, український тренер Олександр Головко зробив лише одну заміну в стартовому складі.

Вже в дебюті зустрічі, не утримавши Еліссона та опинившись в ролі наздоганяючих, українські хлопці не здалися та швидко повернули суперникам борг. Київський динамівець Володимир Коваль зважився на удар за межами штрафної площі та змусивши ісландського воротаря витягувати м"яча з воріт - 1:1. Друга половина зустрічі почалася з атак підопічних Головка. Найактивніший в цьому поєдинку Олександр Нойок заробив штрафний і сам його реалізував. М"яч після потужнього "пострілу" хавбека "Шахтаря" потрапив точно в "дев"ятку"! На жаль, через декілька хвилин вихованець херсонської школи футболу отримав травму та попросив заміну. Господарі спробували переламати хід гри, проте наша оборона діяла досить надійно.

У іншому матчі

7- й групи норвежці розійшлися миром зі швейцарцями - 0:0. Саме представники альпійської країни є останнім бар"єром на шляху українців у фінальний раунд змагань. У матчі, який відбудеться 29 вересня в Кефлавіке, нашу збірну влаштує тільки перемога. Нагадаємо, що в наступну стадію змагань потраплять по два найсильніших представники від кожної з 13-ти груп, а також дві збірні, що зайняли третє місце з найкращими показниками в поєдинках проти лідерів.

29 вересня. Україна - Швейцарія (19.00), Норвегія - Ісландія (19.00)

"Galaolympics.com"

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з футболу (U-17) перемогла Ісландію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути