пʼятниця, 22 березня 2019 23:50

Збірна України вистояла в Португалії

Збірна України вистояла в Португалії
Андрій Шевченко зміг привести із Портуагалії нічию. Фото:ФФУ.

Збірна України змогла утримати нічию в першому матчі відбору проти фаворита групи Португалії. Попри перевагу господарів протягом всієї гри рахунок так і залишився не відкритим - 0:0.

Збірна Португалії була на піднесенні після повернення свого лідера Роналду, який взяв паузу під час попередніх 9 місяців. Забігаючи на перед, повернення Кріштіану не пішло на користь португальцям. Форвард "Ювентуса" провів не найкращу свою гру.

Загалом Португалія не здивувала. Грала у свій звичний футбол із контролем м'яча, майже уникаючи швидких атак, роблячи ставку на пресинг наших гравців, довгі передачі та стандартні положення. Особливо ніяких дивідендів господарі поля від цього не мали. Все виглядало дуже передбачувано та довго. .

Роналду провів не найкращу свою гру

Фернанду Сантуш десь сподівався перемогти суперника голими руками. Сподіваючись, що індивідуального класу гравців вистачить для перемоги над українцями

Потрібно віддати належне тренерському штабу збірної України, який максимально підготувався до суперника. Збірна зіграла дуже компактно, не даючи господарям ніякого простору та можливості показати власну майстерність. Андрій Шевченко зробив максимальний акцент на саме на захисні дії, десь приносячи в жертву атаку команди. Реальний момент біля воріт господарів поля з'явився тільки на 85 хвилині. Новобранець збірної Мораєс міг навіть принести Україні перемогу, але не вистачило зовсім трохи.

Збірна України була готова тактично до гри проти Португалії

Дуже хороший матч провів в середині поля 25 річний Руслан Маліновський. Півзахисник "Генка" став лідером команди в середині поля. 19 річний Віталій Миколенко зміг закрити Бернарду Сільву("Манчестер Сіті") та Жао Канселу("Ювентус"). Молодий захисник "Динамо" спокійно справився з іменитими суперниками. Складалося враження, що це для нього не перший офіційний матч за збірну, а він так грає кожного тижня.

Збірна України має дуже складну групу із Сербією та Португалією. Тому звичайно, що кожне очко, особливо в гостьовому матчі проти одно із фаворитів, на вагу золота. Саме ця нічия може стати вирішальною у кваліфікації до фінальної частини Кубка Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко назвав ім'я свого наступника в " Мілані"

Наступний свій матч збірна України проведе 25 березня в гостях проти Луксембургу.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вистояла в Португалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути